Fíliáci na výletě do Mušova

13. 12. 2011

Dne 25.11.2011 v pátek v 9:20 hodin se vydala menší skupinka zaměstnanců a klientů Sdružení Filia na jednodenní výlet do hotelu Thermal Mušov, kde se nachází termální bazén s léčivou vodou. Ráno sice proběhlo ve znamení sprintu na autobus díky pozdnímu příchodu a pozdější nutkavé potřebě navštívit WC  jedné klientky, ale vše se nakonec zvládlo a v 9:20 hodin jsme seděli v autobuse do Mušova. Díky družnému rozhovoru jsme ani nepostřehli, že už jsme na zastávce Pasohlávky-Přehrada, ale všichni jsme vystoupili a nikdo nic nezapomněl.

Na recepci jsme si koupili lístky do bazénu a ještě chvíli čekali, než se bazén otevře. Pak následovala nejpříjemnější část dne. Koupání, které bylo opravdovým požitkem. Voda byla nádherně teplá a v bazénu přiměřené množství návštěvníků.

Po osprchování, osušení a ustrojení následoval oběd v hotelové restauraci. Ceny zde byly poněkud vyšší, ale jídlo bylo  výtečné. Oběd jsme si  vychutnali při milé  konverzaci , měli jsme dost času. Prostředí restaurace bylo opravdu stylové , s nádherným výhledem na Mušovská jezera.

Po obědě a zaplacení účtu jsme se pomalým tempem odebrali na autobus zpět do Brna. Byl úplný zázrak, že jsme nemuseli nikam spěchat, v klidu si vychutnali oběd a i na autobus jsme šli v pohodovém tempu. Byl to opravdu příjemný půlden, který rychle utekl.

Sama za sebe bych asi mohla dlouze psát, jak moc se mi výlet líbil, jak se mi líbilo koupání v bazénu, pohodová, poklidná, přátelská atmosféra, prostředí hotelu atd. Ale já jen stručně napíši, že pro mě to byla jedna z těch příjemných věcí, které život přináší a za které jsem opravdu vděčná a rozhodně to nebyl jen tak ledajaký výlet, na který brzy zapomenu.

Na závěr bych chtěla zdůraznit, že za tento výlet vděčíme především paní Nechvátalové- její píli a chuti se za nás rvát. Ne každému by se podařilo dovést projekt do konce, abychom mohli jet, a ne každý by to pro nás udělal.

Za Sdružení Filia
Marie Graciasová- administrativní pracovnice